Cilla o Nicke´s

Skriv ut sidanStart > Aspirant´s Ghost > Valp- så började det
Start > Aspirant´s Ghost > Valp- så började det

  

                          Vi blir med valp   menyknapp3.gif

 

forstabildliten.jpg

Vi hade förlorat två hundar på två månader. Huset var fruktansvärt tomt och tyst, det var så illa att man vaknade av att man hörde tassarna mot golvet, fast vi inte hade någon hund. Vi letade efter en trevlig jycke som passade oss, vi hade tänkt oss en omplacerings hund varför vet jag egentligen inte. Vi hade haft en hel del omplaceringar innan. Vi letade och letade men allt som vi såg fick vi tummen ner av en kompis som jobbade med en tjej som kunde schäfer på Valla djurklinik. lek_i_valpladanliten.jpgMen så hörde hon av sig en dag och sa att några som hennes jobbarkompis kände hade fått valpar, och de var "soffbord" och bra hundar. En valp ja, nej, ja, nej, ja ja ja JA. Hoppas man kommerihåg hur man gör. Det är så länge sen vi var med valp.

 

Vi hörde av oss till Pernilla och P-O på Aspirant´s Kennel, ja då vi var välkomna och att komma titta. Nu gällde det bara att bli godkända som blivande valpköpare. För när vi kommit så här långt i hundtankarna var det ju bara en valp som gällde. Vi åkte till Svärtinge och mötes av en urmysig tik vid namn Aspirant´s Ettra som var mamma till valparna, och jätte trevliga uppfödare.Vi blev godkända som valp köpare och vi valde namnet Ghost. Nu var det bara att vänta och se vilken kille det skulle bli. De här veckorna blev ganska långa men vi skulle hämta honom en fredag. Det passade illa då vi jobbade helg, Nicke dag och jag natt. Men jag trassalde mig ledig en natt och Nicke en eftermiddag så en Söndag kom han hem. En liten kille med ett ganska stort sjävförtroende. En Ghost el Spöke el Spok ja kärt barn har många namn. husse_o_spoketliten.jpgspoket_o_skoliten.jpg

Nu var vi äntligen med valp en liten kille som tog väldigt mycke tid, inte för han var särskilt aktiv nu i början men han skulle med överallt och det fanns inget roligare än att titta på honom. Hur han löste livets bekymmer med med att hitta en bra plats att sova på, hitta några roliga grejor att leka med, om hö gick att äta hur snö smakade ja han var rolig att titta på.                                                                                           

   

 

   

 

 

 

 

                                 

 

 

 

Webdesignskolan CMS admin »